Hotel Logo

MENSAGEM - RESTAURANT AND PANORAMIC BAR

The Mensagem Restaurant owes its name to the book «Message» from portuguese poet Fernando Pessoa.

With an intimate and refined atmosphere, Mensagem has an interior room with small eight niches. Each one is named after a poem from Fernando Pessoa's original work and has a private window over the city of Lisbon. For a romantic dinner or business dinner the niches are definitely the perfect place, ensuring unparalleled privacy.

The restaurant also has two terraces, authentic viewpoints of the Portuguese capital. From there you can glimpse the Castle, the Tagus River and «Lisbon and its houses of various colors». Perfect spots to unwind after a day of work or to start the weekend in the best way.

For dinner, guests have at their disposal the Restaurant Menu, with products selected by Chef Manuel Ferreira, and inspired by Lusitanian life and tradition. Concern for seasonal products is a constant in the bi-annual menus, thus ensuring greater freshness and sustainability. The restaurant also offers a wine list and a bar menu, which favors national drinks.

For convenience and upon dinner reservation, private parking is free upon availability.

OUR MENU BOOK TABLE

Conheça os Menus de Natal do Lisboa Pessoa Hotel e garanta o seu lugar nesta viagem gastronómica pelos sabores típicos portugueses e o requinte contemporâneo.


ALMOÇO DE NATAL
25 DE DEZEMBRO 2019

Download Reservar este Menu

28€

Preço
por pessoa

Menu grátis até aos 3 anos. Dos 4 aos 12 anos: 50% desconto. Reserva considerada efetiva após confirmação de pagamento

MENU

Bisque de Marisco com Grissini de Sapateira
Lombo de Bacalhau, com Húmus de Grão de Bico, Couve, Pimentos Assados e Azeitona Desidratada ou O Cordeiro e a Batata Padeiro
Pudim de Castanhas


CEIA DE NATAL
24 DE DEZEMBRO 2019, 19H30

Download Reservar este Menu

65€

Preço
por pessoa

Menu grátis até aos 3 anos. Dos 4 aos 12 anos: 50% desconto. Reserva considerada efetiva após confirmação de pagamento

Nicho intimista

Nicho intimista forrado a madeira com janela privativa sobre Lisboa (num total de oito nichos): (ocupação 4 pax: 10€; ocupação 3 pax: 15€; ocupação 2 pax:25€ - Suplemento por pessoa)

MENU

Amouse do Chef
Creme de Couve Flor, Baunilha e Fava Tonka - Soalheiro Allo Vinho Verde
O Tradicional Bacalhau - Quinta da Bacalhoa Greco di tufo Branco
Perna de Cabrito em Baixa Temperatura, Guarnição à Antiga - Quinta da Bacalhoa Merlot
Trilogia Natalícia (sonhos, rabanadas, torta de laranja) - Vinho do Porto Tawny

JANTAR
PASSAGEM DE ANO
31 DE DEZEMBRO 2019, 19H30

Download Reservar este Menu

110€

Preço
por pessoa

Menu grátis até aos 3 anos. Dos 4 aos 12 anos: 50% desconto. Reserva considerada efetiva após confirmação de pagamento

MENU

Amouse do Chef
Carpaccio de Polvo com Molho à Portuguesa
O nosso Caldo Verde - Soalheiro Allo Vinho Verde
Garoupa, Presunto, Risotto do mar, Espinafres Baby com Ponzu - Quinta da Bacalhoa Greco di tufo branco
Naco do Lombo, Foie Gras, Terrina de Batata Trufada, Enoki - Quinta do Carmo Tinto
O Pudim e o Abade - Vinho do Porto Tawny
Digestivos: Aguardente Vínica, Whisky Novo, Whisky Velho, Licor Beirão


ALMOÇO DE ANO NOVO
01 DE JANEIRO 2020

Download Reservar este Menu

28€

Preço
por pessoa

Menu grátis até aos 3 anos. Dos 4 aos 12 anos: 50% desconto. Reserva considerada efetiva após confirmação de pagamento

MENU

Creme de Cenoura e Laranja
Salmão com Puré de Batata Doce e Verdes da Praça ou Entrecôte, Batata Gratin e Legumes do Campo
Bolo de Chocolate

Contacts and Reservations

Opening Hours
Breakfast: 7.30 a.m. - 10.30 a.m. (it closes at 11 a.m. on weekends)
Dinner: 7.00 p.m. - 10.30 p.m.
Bar: 12.30 p.m - 11.30 p.m.
We also have our Snacks Menu, available from 12.30 p.m. to 7 p.m.
Telephone: +351 213 894 325
E-mail: mensagem@luxhotels.pt 

Book